Welkom bij de zeehonden

Op deze pagina van de website is informatie terug vinden die belangrijk is maar ook staan er regelmatig  leuke weetjes van de groep te lezen.
Wanneer er foto’s gemaakt worden van een activiteit, zijn deze hier ook te zien.

Leerkrachten

juf Patricia Zijlstra

Laatste nieuws

strandschatten zoeken

Tijdens het thema buitenspelen besteden we aandacht aan het buitenspelen. Dit kan op straat (de stoep), in de speeltuin, op het schoolplein, maar ook in het bos of op het strand. Het is prachtig weer om een fijne strandwandeling te maken. Dan is het leuk om te voetballen of een zandkasteel te maken. Het is ook leuk om strandschatten te zoeken zoals verschillende schelpen. Nog leuker is het om deze strandschatten mee te nemen naar school of opa en oma om erover te vertellen.

U kunt samen met uw zoon of dochter een doosje maken voor de strandschatten. Print het …

start van het schooljaar 2015 – 2016

Hallo allemaal,

We zijn weer begonnen!!!! Heerlijk.

De eerste twee weken werken we nog niet met een thema. We gebruiken deze tijd om de routine en regels van de klas weer op te frissen. Deze zijn in de afgelopen 6 weken een beetje weg gezakt.

Dit jaar gymmen wij op maandag- en donderdagmiddag. De les start direct om 13.00 uur. De kinderen worden om 12.50 uur in de kleedkamer verwacht. Wanneer de kinderen overblijven gaan ze direct na het buitenspelen naar de kleedkamer. Ouders van kinderen die thuis overblijven vragen we dus eerder op school aanwezig te zijn. U kunt …