Welkom bij peuterschool Oranje

Wij zijn een voorschool speelzaal en werken met de methode Puk & Schatkist samen met de basisschool. Puk is een vrolijk gekleurde handpop. Samen met Puk beleeft uw peuter de leukste avonturen.
Huisje bouwen, koekjes bakken, slingers maken…..maar ook samen liedjes zingen, naar verhalen luisteren, samen eten en tanden poetsen.

Zo lokt Puk reacties uit die gunstig zijn voor de taalontwikkeling van uw kind. Maar Puk is meer dan alleen taal!

In de activiteiten wordt ook aandacht besteed aan beginnend rekenen zoals b.v. tellen het verschil tussen groot, klein, of de begripen te veel en te weinig.

Ook komen de socaalcommunicatieve vaardigheden aanbod, zoals opkomen voor jezelf, aardig doen en samen spelen en werken.

Voor de openingstijden klik hier.

Er kunnen per dagdeel 16 kinderen geplaatst worden in de leeftijd van 2 ½ tot 4 jaar. Op dit moment heeft peuterspeelzaal Oranje 3 voorschool groepen.

Inspectierapport Peuterschool Oranje

ukkepukkies

Bekijk alle foto’s van Peuterschool Oranje

Bijdragen

De bijdragen voor de peuterspeelzaal zijn € 20,= per maand voor vier dagdelen. Deze kosten worden geïnd door middel van automatische incasso en bent u in het bezit van een ooievaarspas dan is de peuter-speelzaal gratis.