Schoolmaatschappelijk werk

Op de Oranjeschool is een schoolgericht maatschappelijk werker werkzaam.
Haar naam is Annemieke van Mulligen-Bakker. Zij is op woensdagochtend en donderdagmiddag op school aanwezig. U kunt bij haar terecht wanneer u problemen met uw kind(eren) ervaart in de thuissituatie of wanneer u zelf problemen heeft die van invloed zijn op het gedrag van uw kind.
U kunt met haar op de volgende manieren in contact komen:

Telefonisch: 06 41726944
Email: a.vanmulligen@smw-basisschool.nl

Graag maak ik van deze gelegenheid gebruik om het schoolmaatschappelijk werk bij u onder de aandacht te brengen. Mijn naam is Annemieke Bakker en ik ben aan de Oranjeschool verbonden als schoolmaatschappelijk werker.

Elke maandagochtend houd ik vanaf 8.30 uur spreekuur op de school. U kunt dan langskomen voor een gesprek maar u kunt mij ook bellen of mailen voor een afspraak op een andere dag. De vragen waar ik me mee bezig houd, zijn heel verschillend. Bijvoorbeeld

  • Uw kind wordt gepest, pest zelf of heeft moeite met school(werk)
  • Uw kind heeft iets vervelends meegemaakt
  • Uw kind luistert niet, heeft vaak ruzie
  • Uw kind heeft weinig zelfvertrouwen
  • Er zijn problemen binnen uw gezin bv. echtscheiding, woonproblemen, financiële problemen enz.

In een eerste gesprek wordt er samen met u bekeken welke stappen er het beste genomen kunnen worden. Soms is er andere hulp nodig. Ik kan u dan informeren over de mogelijkheden en bemiddelen om de juiste hulp in te schakelen. Ook zijn er verschillende groepstrainingen mogelijk zoals bv. een sociale vaardigheidstraining of de cursus kind en echtscheiding. Het schoolmaatschappelijk werk is vertrouwelijk en gratis.  Heeft u een vraag/zorg, neem dan gerust contact met mij op.

Annemieke Bakker

Tel: 06-41726944