Nieuwsbrief nr 32 (mei) 2015-2016

Nieuwsbrief nr 32 (mei) 2015-2016

Willemwoes
Blij nieuws; juf Leonie is zwanger. In september verwachten meester Rick en juf Leonie hun eerste kindje. Hartelijk gefeliciteerd!
Schoolfoto’s
Vandaag was de laatste dag van inleveren. Mocht u het nog niet gedaan hebben, wilt u het dan uiterlijk deze week doen. Alles wordt deze week door de fotograaf opgehaald.
Avondvierdaagse
Maandag start de avondvierdaagse. Elke avond verzamelen we bij de Blinkerd. Bij aankomst graag even melden bij Juf Ilse of juf Marielle Sabee, zodat we weten dat iedereen er is.
U krijgt morgen de brief met de volledige informatie.
Sponsorloop woensdag 22 juni
Woensdag 22 juni doen we met school mee aan een sponsorloop. De opbrengst hiervan zal ten goede komen voor onderzoek naar Moya Moya. De leerlingen krijgen binnenkort een formulier mee naar huis waarmee ze sponsors kunnen zoeken binnen de familie en directe buren. Er kan per rondje gesponsord worden: stel, 20 cent per rondje en de leerling loopt er 10, dan geeft u na afloop 2 euro.(met de mogelijkheid tot een maximum bedrag van..)
Ook kan er een vast bedrag gesponsord worden, ongeacht het aantal rondjes dat gerend wordt.
Bingo/ tombola woensdagmiddag 22 juni Diezelfde middag wordt er op school een bingo gehouden door de ouderraad. Kinderen en ouders zijn welkom van half 2 tot ca. half 4 op het schoolplein en in de gymzaal. Er zijn mooie prijzen te winnen, o.a. Rituals, kaartjes voor de Uithof, lekkers van het Haags Snoephuis, speelgoed en nog veel meer! Ook worden er lekkere hapjes gemaakt door verschillende ouders. De opbrengst van de bingo komt ten goede van de school voor speciale activiteiten.
Meer info volgt over deze twee activiteiten op school.
Nederlandse les De nieuwe leerkracht (Saskia)heeft zich voorgesteld afgelopen vrijdag. Deze vrijdag start de Nederlandse les weer voor ouders.
Fietsexamen groep 7 Groep 7 doet maandagmiddag, 30 mei, fietsexamen. De groep is dan na drie uur terug op school. Veel succes allemaal!
Olympiade Op maandag 13 juni neemt groep 8 deel aan de Haagse Olympiade.
Dit sportfestijn vindt plaats op het terrein van de HALO nabij Laan van Poot 363. De kinderen dienen hier op eigen gelegenheid naar toe te komen.
Houd qua tijd rekening met: 8:00 uur tot 15:30 uur.
Er volgt nog een brief met exacte tijdstippen en overige informatie.
Fietsen van groep 7 en 8 horen in het fietsenhok naast de school. De fietsen op het grote plein graag goed in de rekken.
Ziekmelden iedere dag melden voor schooltijd of zo snel mogelijk en bij bezoek tandarts of dokter kopie inleveren van afspraak a.u.b. Dank u.
Overblijven en betaling Overblijfkaarten kunnen bij juf Hanny worden gekocht op dinsdag, woensdag en vrijdag. We vinden het ook heel fijn als het per bankbetaling gedaan wordt. NL65ABNA0580598128, naam van de leerling en groep vermelden en natuurlijk aangeven dat het om een overblijfkaart gaat. Een heel jaar kost voor de bovenbouw €180,00 en een half jaar €90,00 (goedkoper dan losse kaarten). Onderbouw kost een heel jaar €140,00. Er kunnen geen losse betalingen worden gedaan voor 1 keer overblijven. Een kaart van €5,- blijft heel lang geldig. (net als andere kaarten). Heeft u betaald voor een heel jaar of half jaar, dan is de leerkracht daarvan op de hoogte en als het een half jaar betreft, dan is ook de einddatum bekend. Als er een grote betaalachterstand is voor kinderen die willen overblijven dan dat pas weer als de achterstand is verholpen. Dit wordt schriftelijk gemeld bij ouders.
Vakantieregeling 2015-2016
Zomervakantie 11 juli t/m 19 augustus
Vakantieregeling 2016-2017
Prinsjesdag 19 september 2016
Herfstvakantie 17-21 oktober 2016
Kerstvakantie 26 december 2016- 6 januari 2017
Voorjaarsvakantie 27 februari- 3 maart 2017
Goede vrijdag en 2e paasdag 14-17 april 2017
Meivakantie 24 april -5 mei 2017
Hemelvaart 25 en 26 mei 2017
2e Pinksterdag 5 juni 2017
Zomervakantie 10 juli-18 augustus
Schoolmaatschappelijk werk aanwezig woensdagochtend en donderdagmiddag.
Het schoolmaatschappelijk werk is vertrouwelijk en gratis. Heeft u een vraag/zorg, neem dan gerust contact met mij op Annemieke van Mulligen, Tel: 06-41726944
e-mail: a.vanmulligen@smw-basisschool.nl
Gevonden voorwerpen Bij de gymzaal blijven steeds spullen over: jassen, tassen, sokken, gymschoenen en nog veel meer. Deze week graag meenemen wat van uw kind is. Kleding en schoenen die overblijven en niet opgehaald worden, gaan naar de kledingbank of het Rode Kruis.
Muziekkamp Solleveld Heb je de eerste week van de schoolvakantie nog niets te doen? Doe dan mee met het muziekkamp Solleveld voor kinderen van 7 t/m 13 jaar. Van 11 t/m 15 juli 2016. Verrassend, leuk en betaalbaar. Een belevenis die je moet meemaken. In 5 dagen leren we je kennis maken en experimenteren met muziek, dans en zang in de buitenlucht maar we doen ook spelletjes, sporten en creatief. Locatie: Kampeerterrein Solleveld aan de Monsterseweg, achter Kijkduin. Op dit terrein staan grote tenten. Het is een dagkamp dus uw kind iedere dag brengen tussen 8.30 en 9.30 uur en ophalen tussen 16.30 en 17.00 uur. Dit kamp kost € 85,00 per kind per week.
Inschrijven kunt u via de website: www.werkenaanwelzijndenhaag.nl/activiteiten/kinderen/muziekkamp.
Meer informatie: Martin Bruijn 06-12534207 en Ernst Fortunati 06-20715109
info@werkenaanwelzijndenhaag.nl
Fijne week toegewenst!
LinaeushofSchoolreisonderbouw
Nieuws van de UKKEPUKKIES:
Ouderinloop:
Donderdag 26 mei voor alle groepen, wij gaan op schoolreis!!!
Dinsdag 31 mei voor alle groepen.
Maandag 6 juni voor alle groepen.
Thema Prinsen en Prinsessen
Donderdag 16 juni voor alle groepen
Woensdag 22 juni voor de rode groep
Vrijdag 24 juni voor de gele en de blauwe groep
Donderdag 30 juni juffendag, deze dag vieren alle juffen hun verjaardag. wij verwachten voor ieder kind minimaal 1 begeleider voor ongeveer drie kwartier. Dit is aan het begin van de ochtend.
Dit zullen de laatste spelinlopen zijn van dit jaar.
Belangrijke data van de Ukkepukkies:
Donderdag 26 mei gaan we met alle groepen op schoolreisje.
Woensdag 1 juni is de peuterspeelzaal gesloten ook deze ochtend hebben de juffen cursus.
Donderdag 30 juni juffendag voor alle peutergroepen (op deze dag vieren alle juffen van de peuterspeelzaal hun verjaardag)
De kinderen mogen deze ochtend verkleed naar school komen. Het thema is prinsen en prinssesen.
Uk themaprincess