SCOH on tour: We are the Change

SCOH on tour: We are the ChangeBeste ouders en verzorgers,
Met veel plezier nodig ik u uit voor SCOH on Tour op dinsdag 13 november aanstaande. Tijdens deze bijeenkomst introduceren we onze strategische agenda 2018-2022 ‘We are the change!’ Alle ouders en verzorgers van kinderen die SCOH-scholen bezoeken, zijn hier van harte welkom!
Samen
De aanleiding voor deze bijeenkomst is de verschijning van onze nieuwe strategische agenda, waarin onze ambities staan voor de komende jaren. We zijn er trots op dat we deze strategische agenda samen met medewerkers, directeuren, externe partners én met u – ouders en verzorgers – hebben gemaakt. Op 13 november gaan we graag samen met u over de inhoud in gesprek.
Programma
We hebben een afwisselend en interactief programma samengesteld. Achtereenvolgens vertelt een ouder over zijn/haar betrokkenheid bij de strategische agenda, neem ik u mee in onze toekomstvisie, laten we zien hoe onze scholen invulling geven aan toekomstgericht onderwijs en gaan we samen in gesprek met een groep medewerkers. Uiteraard is er volop gelegenheid om uw vragen te stellen en feedback te geven.
Meld u aan
Wij zetten ons de komende jaren met hart en ziel in om onze ambities te realiseren en uw kind(eren) uitstekend toekomstgericht onderwijs te bieden. Daarbij hebben wij u, als onze belangrijkste partner, wel nodig. Wij hopen dan ook dat u in grote getalen aanwezig bent op 13 november en kijken ernaar uit u dan te ontmoeten. Voor een vlotte organisatie stellen wij het op prijs als u zich vooraf aanmeldt via dit aanmeldformulier.
Praktische informatie
Wanneer: 13 november 2018, 19.30-21.00 uur
Waar: Jan van Nassauschool, Zaanstraat 25, 2515 TM Den Haag