Maandag 15 februari tot en met vrijdag 19 februari.

Maandag 15 februari tot en met vrijdag 19 februari.

Maandag 15 februari:
De kinderen moeten de woordlijsten van Estafette (gele mapje), Bloon en Taal op maat/Lezen in beeld (groene mapje) goed oefenen. Ik neem binnenkort een onverwachte test af voor wat betreft de woordenschatwoorden behorende bij Lezen in beeld (blok 1 tot en met 4). Vandaag vindt de tafeltoets plaats. De volgende tafeltoets staat ingepland op maandag 29 februari. Het gaat wederom om de tafels van 1 tot en met 10.
Dinsdag 16 februari:
De kinderen krijgen vandaag aanpakhuiswerk voor rekenen (digitale klokken) mee naar huis. Dit moet de volgende dag in het rode mapje worden ingeleverd. Vandaag bezoeken we de Julianakerk voor een leuke speurtochtles (13.00 uur tot ongeveer 15.00 uur).
Woensdag 17 februari:
Vandaag krijgen de kinderen rekenredactiesommen mee naar huis. Dit moet de volgende dag in het rode mapje worden ingeleverd.
Donderdag 18 februari:
Vandaag krijgen de kinderen aanpakhuiswerk voor rekenen (deelsommen met rest) mee naar huis. Dit moet de volgende dag in het rode mapje worden ingeleverd. Vandaag bezoeken we de voorstelling “Carnaval der dieren” in het Zuiderstrandtheater (9.00 uur tot 11.30 uur).
Vrijdag 19 februari:
Vandaag wordt er geen huiswerk meegegeven. Gaarne de tafels oefenen in de voorjaarsvakantie! Anders zakt het weg.